امداد باتری, ماشین های ایرانی

باتری ساینا + قیمت باتری ساینا

خرید باتری ساینا با ارسال و نصب رایگان

ساینا یکی از خودرو های سدان‌ شرکت سایپا است که از سال ۱۳۹۵ تاکنون در سبد محصولات شرکت سایپا قراردارد. این خودرو که به‌ نوعی نمونه فیس‌ لیفت تیبا صندوقدار محسوب می‌شود و با هدف محصولی به‌ مراتب مدرن‌ تر و زیباتر از تیبا در اختیار خریداران قرارگرفته است.

باتری ساینا چند آمپر است ؟

ظرفیت باتری اصلی: ۵۰ آمپر ساعت

ولتاژ باتری: ۱۲ ولت

مدل باتری: سیلد اتمی

چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ

قیمت باتری ساینا

لیست قیمت باتری  ساینا 50 آمپر

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 50 آمپر کاسپین صباباتری1390000
باتری 50 آمپر واریان صبا باتری1450000
باتری 50 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 50 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 50 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 50 آمپر اوربیتال سپاهان باتری1860000
باتری 50 آمپر سوزوکی2060000
باتری 50 آمپر ولتاتماس بگیرید

برای خودروی ساینا باتری با ظرفیت های ۵۵ و ۶۰ آمپر نیز با توجه به نیاز برقی خودرو قابل نصب می باشد

لیست قیمت باتری 55 آمپر ساینا :

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 55 آمپر کاسپین صبا باتری1490000
باتری 55 آمپر واریان صباباتری1490000
باتری 55 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 55 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 55 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 55 آمپر اوربیتال 2000000
باتری 55 آمپر سوزوکی2200000

لیست قیمت باتری ساینا 60 آمپر :

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 60 آمپر کاسپین صباباتری1630000
باتری 60 آمپر واریان صباباتری1630000
باتری 60 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 60 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 60 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 60 آمپر اوربیتال 2100000
باتری 60 آمپرسوزوکی2330000

موتور خودرو ساینا cc۱۵۰۳ است که دارای ۴ سیلندر با توان تولید ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن‌ متر گشتاور را است. این موتور که با کد M ۱۵ شناخته می‌شود، نمونه ارتقاء یافته موتور پراید است.شرکت سایپا برای اینکه بتواند نیروی موتور را به چرخ‌های جلو منتقل کند، دو گیربکس ۵ سرعته دستی و CVT اتوماتیک را برای این سدان کوچک در نظر گرفته است.این خودرو سایپا، ازگوشه‌ ی چراغ عقب تا فلاشر روی گلگیر جلو، دارای خط حجم ‌دهنده‌ی بدنه است. با ابتکاری ناخوشایند، خط دیگری هم پیرامون گلگیر عقب دیده می‌شود درقسمت پایین بدنه و رکاب‌ها، هیچگونه حجم‌ دهی وجود ندارد و رینگ‌های ۱۴اینچ، به دلیل بزرگی جایگاه چرخ داخل بدنه و کوچک ‌بودن خودرو، فاقد جذابیت‌ هستند.

پلت‌فرم مورد استفاده در ساینا، کاملا مشابه تیبا است و با کد X200 شناخته می‌شود. سایپا، در سال ۱۳۸۸ از تیبا و پلتفرم X200 رونمایی کرد. از همان ابتدا قرار بود، خودروهای متنوعی بر اساس  X200  ساخته شوند، اما ۵ سال طول کشید تا نمونه‌ی هاچبک تیبا، عرضه شود. انتقاد به ایرادات فنی و البته عقب‌ماندگی پلت‌فرم X200، از همان روزهای اول و هنگام تولید تیبا، شنیده می‌شد؛ اما سایپا به طراحی خود بر اساس همین پلت‌فرم ادامه داد و ۶ سال پس از عرضه‌ی تیبا، در سال ۱۳۹۴ از ساینا رونمایی کرد. به تجربه ثابت شده است؛ خودروسازان ایرانی بر تولید محصولات قدیمی پافشاری می‌کنند و علاوه بر بی‌برنامگی برای جایگزینی مدل‌های قدیمی با نمونه‌های جدید، خودرویی جدید بر اساس پلت‌فرم سابق خود به سبد محصولات، اضافه می‌کنند. این روند، برای پلت‌فرم X200 نیز، وجود دارد و اسفندماه ۹۵، نسخه‌ی هاچبک ساینا با نام کوئیک، رونمایی شد.آنچه مسلم است، ظاهر تیبا و طراحی بدنه‌ی قوطی شکل آن در مدل صندوق‌دار (سدان)، ایرادات فراوانی دارد که از نظر زیبایی شناسی و فنی، تیم مهندسی سایپا را زیر سوال می‌برد. به نظر می‌رسد، سایپا سعی داشته است با تولید ساینا و اصطلاحا فیس‌لیفت تیبا، محصولی جذاب‌تر بر اساس پلت‌فرم X200 عرضه کند و البته، با قیمتی بالاتر در مقایسه با تیبا، به فروش رساند.

مزایای نصب باطری توسط اورژانس باتری :

– نصب باطری فابریک : اگرچه ممکن است خودروی شما با یک باطری غیرفابریک هم روشن شود اما کارخانه سازنده، سیستم الکترونیکی خودرو را برای یک باطری با مشخصات و ظرفیت خاص طراحی نموده است. بنابراین برای آسیب نرسیدن به خودرو ضروری است باطری فابریک خودروی خود را نصب نمایید؛ از سوی دیگر استفاده از باطری غیر فابریک باعث ابطال گارانتی خودروی شما خواهد شد. باطری های عرضه شده توسط امداد باتری دارای استاندارد کارخانه سازنده و مورد تایید نمایندگی های مجاز خودروی شما می باشند.

– گارانتی تعویض باطری نصب شده: باطری های نصب شده دارای گارانتی تعویض در سراسر کشور هستند. در هر نقطه از کشور و در ۲۴ ساعت شبانه روز، در محل شما، باطری نصب شده در صورتی که مشکل داشته باشد؛ تعویض خواهد شد.

– نصب باطری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی: کیفیت و کارایی یک باطری تاریخ گذشته به مراتب کمتر از یک باطری تولید جدید می باشد.حتی هنگامی که باتری ماشین برای مدتی در فروشگاه‌ها و یا انبارها انباشته می‌شوند ممکن است قدرت خود را از دست بدهند. بنابراین باتری‌هایی را که در شش ماه اخیر تولید شده‌اند را انتخاب کنید. متاسفانه افرادی سودجو اقدام به واردات و فروش باطری های تاریخ گذشته با سریال تقلبی نموده اند. تمامی باطری های عرضه شده در اورژانس باتری تولید جدید بوده و سال ساخت در کارت گارانتی نیز درج می گردد.

– تعویض باطری توسط افراد متخصص و برخوردار از دانش فنی روز: تعویض باتری خودرو توسط افراد فاقد دانش فنی ممکن است موجب وارد آمدن آسیب جدی به سیستم برقی خودرو شود. کارشناسان امدادباتری دوره های فنی و تخصصی برق و الکتریک خودرو را گذرانده اند فلذا با سیستم های برقی و الکترونیک خودروهای داخلی و خارجی کاملاً آشنایی و مهارت دارند به همین دلیل موارد ریز بسیار مهمی مانند نصب باتری مناسب شرایط آب و هوایی منطقه محل سکونت شما را در نظر می گیرند

طراحی کلی ساینا

اگر ساینا را فیس‌لیفت تیبا بدانیم، قطعاً شاهد یک فیس‌لیفت سنگین هستیم. در واقع این خودرو فعل تغییر چهره را به معنی واقعی کلمه صرف کرده است. غیر از فرم پنجر‌ه‌ها، گلگیرها و ستون‌ها محال است بتوانید شباهت دیگری بین این خودرو پیدا کنید. طراحی تیبا با هر آیین و مسلکی هم که باشید، فاجعه است. اما ساینا حداقلش حرف‌های برای گفتن دارد.
این یکی از معدود بارهایی است که در صنعت خودرو شاهد خودرویی با طراحی هماهنگ بین چراغ‌های جلو و عقب هستیم. یک جریان ملموس جوان‌گرایی در سرتاسر زبان بصری این خودرو دیده می‌شود. کشیدگی چراغ‌ها در امتداد جلوپنجره و سپرها، دلیلی غیر از تزریق هیجان نداشته است. در قسمت عقب همان‌طور که گفتیم چراغ‌ها بازیگر نقش اصلی هستند. این حالت طراحی چراغ‌ها را قبلاً به صورت پیشرفته روی تویوتا کرولا سدان دیده بودیم. نگفتیم که تقلید شده (که کاش بود)، می‌گوییم یک شباهت‌هایی هست.

رینگ 14 اینچی برای سدان‌های ریزاندام شهری، انتخاب غلطی نیست ولی فضای قرارگیری آن زیر گلگیرها به قدری زیاد است که شاید یک رینگ 22 اینچی هم درونش جا شود. یکی از ایرادهای عجیب این خودرو زمانی است که در صندوق عقب را بالا می‌زنید. دو میله اتصال در به بدنه واقعاً به طرزی اعصاب خردکنی بیرون می‌زنند. به طوری که گاهی کار را برای گذاشتن اسباب و اثاثیه هم سخت کرده‌اند.

داخل کابین یک برگشت به عقب چندین ساله را شاهد هستیم. آنچه اینجا می‌بینیم طرح و گرافیکی است که سال‌ها پیش در محصولات ژاپنی می‌دیدیم. چیزی مثل اولین چینی‌ها که وارد ایران شدند. دیگر چطور بگوییم مثل ام‌وی‌ام 110. یک بی‌حوصلگی خاصی در چیدمان المان‌های کنسول دیده می‌شود. ولی اگر معیار را قیاس با کابین تیبا بگذاریم، ساینا پادشاه است.

طراحی کابین ساینا

وقتی داخل کابین ساینا می نشینیم اولین چیزی که مشخص است این است که کابین بزرگتر از پراید است و فضای بهتری را به ما می دهد. همانطور که گفتیم، ساینا حد فاصل بین پراید و محصولات ایران خودرو مثل ۴۰۵ را پر کرده، هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ ابعاد و توان فنی. کیفیت متریال اشتفاده شده در ساینا، طبق رسم همیشگی سایپا خیلی خوب نیست و می توان گفت تقریبا با پراید یکسان است. پلاستیک خشک استفاده شده و همه جای داشبورد کمی به سروصدا میفتد اما خب دید خیلی خوبی برای رانندگی ایجاد کرده و در شهر این می تواند کمک کننده باشد. آیینه های خودرو کمی بزرگ به نظر می آیند اما خب بازهم این در رانندگی شهری یک مزیت است و باعث می شود راننده دید بهتری به اطراف خودرو داشته باشد. آپشنهای خاصی در ساینا دیده نمی شود و در همان حد پایه هستند اما سایناهای جدید مثل ساینا اس یک سری آپشن های خوب دارد که آن را در مقاله ی خودش بررسی خواهیم کرد. فضای عقب ساینا از پراید بزرگتر است و کمی کوچک تر از خودروهایی مثل ۴۰۵ است. پس نتیجه می گیریم حرف ما در رابطه با حد واسط بودن این خودرو در ابعاد و فضای کابین نیز صدق می کند. صندلی ها خیلی نرم نیستند اما برای سفرهای کوتاه بین شهری یا رفت و آمد داخل شهری می تواند مناسب باشد. به طور کلی بجز بحث کیفی داخل کابین ساینا با ارفاق نمره قبولی می گیرد.

پشت فرمان ساینا

پشت فرمان ساینا که می نشینیم، اولین چیزی که به نظر می آید ناهماهنگی عجیب رنگ پلاستیک قسمت های مختلف داشبورد و فرمان است! اما بدون توجه به آن شروع به حرکت می کنیم؛ خودرو را که استارت می زنیم متوجه می شویم صدای موتور کمی بیش از حد انتظار داخل کابین می آید و این هم برمیگردد به کیفیت پایین عایق بندی خودرو که باعث می شود صدای بیرون و صدای موتور به داخل ماشین بیاید. این ها اولین ضعف ها در پشت فرمان ساینا هستند. دنده را روی ۱ میگذاریم و حرکت می کنیم؛ شتاب اولیه ی ساینا خیلی خوب است بخاطر اینکه موتور ۱.۵ لیتری M15 این خودرو ۸۵ اسب بخار قدرت دارد و وزن آن حدود ۱۰۵۰ کیلوگرم است، این یعنی با وزن برابر با پژو ۲۰۶ تیپ ۲ قدرت آن ۱۵ اسب بخار از ۲۰۶ بیشتر است و همین باعث می شود ساینا از نظر توان فنی خوب باشد. شتابش خوب است اما مشکل این است که دور موتور را که از ۳۰۰۰ رد می کنید صدای بیش از اندازه ی موتور در داخل کابین حس میشود و این واقعا ضعف بزرگی است به همین دلیل مجبورید که دنده هارا زودتر عوض کنید تا دور ماشین همیشه پایین بماند. فرمان ماشین نرم است و این می تواند یک مزیت در رانندگی شهری باشد. دنده ها نسبتا خوب عوض می شوند ولی خب باید زود عوض شوند تا صدای موتور خیلی داخل کابین نیاید و آزار دهنده نباشد. به طور کلی اگر بخواهیم به وضعیت فنی ساینا نمره دهیم، از لحاظ شتاب و کشش خیلی خوب است ولی از لحاظ صدای زیاد موتور و تکنولوژی کم آن خیلی نمی توانیم نمره مناسبی به آن دهیم و شاید ساینا با ارفاق بتواند این مرحله را پشت سر بگذارد.

در ایران عمدتا دو مدل باتری برای ساینا استفاده می گردد:

۱- باتری ایرانی مناسب ساینا: در جدول زیر به تعدادی از معروف ترین کارخانه های تولید باتری به همراه برندهای معروف آنها اشاره شده است. باتری تولید داخل دارای مدت زمان گارانتی طولانی تر و خدمات پس از فروش بهتری نسبت به نمونه های خارجی میباشند.

۲- باتری کره ای مناسب ساینا: محصولات چهار کارخانه مطرح کره جنوبی، عمده باتری های وارداتی به ایران را تشکیل میدهند

در حال حاضر بر طبق مصوبات هیئت دولت ورود باتری های خارجی به ایران ممنوع میباشد و به همین دلیل باتری کره ای اصلی با تاریخ تولید به روز در بازار موجود نمیباشد. امداد باتری در وضعیت فعلی به هیچ عنوان استفاده از باتری های خارجی را توصیه نمی نماید.

چرا خدمات امداد باتری

  • ارسال و نصب رایگان باتری ساینا به صورت شبانه روزی در کمتر از یک ساعت
  • قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
  • تحویل داغی باتری فرسوده ، قیمت های اعلام شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری هم آمپر میباشد . در صورت نبود داغی باتری کهنه بابت هر آمپر کسری،  مبلغی به قیمت باتری ساینا اضافه میگردد.
  • کنترل سلامت سیستم برق خودرو ساینا توسط کارشناسان اورژانس باتری به صورت رایگان
  • امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
  • خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
  • امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
  • امکان خرید در تمام  روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
  • نصب باتری مناسب برای ساینا و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو

نشانه های خرابی باتری ساینا :

  • بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
  • ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
  • برق از پشت آمپر قطع شود.
  • خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
  • از عمر باتری  حدود 2 سال یا حدود ۴۰۰۰ کیلومتر گذشته است.
  • صدای استارت ساینا تغيير پيدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
  • هنگام استارت زدن، خودرو صدای تق تق ویا یک تیک کوچک” می دهد.
  • برق پشت آمپر ساینا وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
  • درب خودرو با ريموت باز نمی شود و  یا سیستم صوتی کار نکند.
  • با توجه به نشانگر روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغيير رنگ داده است.
  • در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی ساینا کم نور شده است.
  • شکل ظاهری باتری تغيير پيدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسيد نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *