امداد باتری, ماشین های کره ای

باتری هیوندای اکسنت + قیمت باتری اکسنت

خرید باتری هیوندای اکسنت

خرید باتری اکسنت با ارسال و نصب رایگان

هیوندای اکسنت (Hyundai Accent) که با نام هیوندای ورنا (Verna) نیز شناخته می‌شود، تاکنون ۴ نسل مختلف را پشت سر گذاشته و از سال ۲۰۱۷ در نسل پنجم خود به سر می‌برد. این اتومبیل را می‌توان جانشین هیوندای اکسل (Excel) دانست که نسل دوم آن در اواخر دهه ۱۹۹۰ میلادی و همزمان با ورود خودروسازان شناخته شده جهان به ایران، به عضوی از ناوگان تاکسیرانی شهرهای بزرگ تبدیل شد.

باتری هیوندای اکسنت چند آمپر است ؟

ظرفیت باتری اصلی: 60 آمپر ساعت

ولتاژ باتری: ۱۲ ولت

مدل باتری: سیلد اتمی

چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ

قیمت باتری هیوندای اکسنت

 

لیست قیمت باتری هیوندای اکسنت 60 آمپر

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 60 آمپر کاسپین صباباتری1630000
باتری 60 آمپر واریان صباباتری1630000
باتری 60 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 60 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 60 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 60 آمپر اوربیتال 2100000
باتری 60 آمپرسوزوکی2330000

برای خودروی هیوندای اکسنت باتری با ظرفیت های ۶۰، ۶۶ و ۷۴ آمپر نیز با توجه به نیاز برقی خودرو قابل نصب می باشد

لیست قیمت باتری هیوندا اکسنت 66 آمپر

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 66 آمپر کاسپین صباباتری1790000
باتری 66 آمپر واریان صباباتری1790000
باتری 66 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 66 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 66 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 66 آمپر اوربیتال 2286000
باتری 66 آمپر سوزوکی2530000

لیست قیمت باتری 74 آمپر هیوندای اکسنت

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 74آمپر کاسپین صباباتری1990000
باتری 74آمپر واریان1990000
باتری 74آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 74آمپر برناتماس بگیرید
باتری 74آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 74آمپر اوربیتال 2346000
باتری 74آمپر سوزوکی2680000

در سال 1997 نخستین فیس لیفت اکسل رونمایی شد. این مدل مجهز به یک موتور 1.5 لیتری 91 اسبی بود که از سال 1997 با تغییر ساختار سرسیلندر به DOHC قدرت آن به 99 اسب بخار افزایش یافت. مدل‌های با دو میل بادامک در بازار آمریکا قوی‌تر بوده و 105 اسب بخار نیرو تولید می‌کردند.قیمت پایین، مصرف سوخت کم و قابلیت اطمینان این خودرو باعث شد که فروش بالایی را تجربه نماید. در استرالیا، اکسنت بین سال‌های 1996 تا 1998 به سومین خودروی پرفروش تبدیل شد. در واقع با کسب سهم 5.5 درصدی بازار استرالیا، این خودرو موفق‌ترین خودروی وارداتی در تاریخ این کشور لقب گرفت.

متأسفانه اکسنت نسل اول در بحث ایمنی خودروی موفقی نبود. در سال 1998 این خودرو در تست تصادف اروپایی شرکت کرده و عملکرد ضعیفی از خود برجای گذاشت. کسب تنها 4 امتیاز از 16 امتیاز ممکن در برخورد از جلو نشان می‌داد که این خودرو نمی‌تواند حداقل الزامات قانونی مربوط به سال 1999 را برآورده سازد.در سال 1999، نسل دوم اکسنت معرفی شد. طراحی این مدل کاملاً تغییر کرده و الگوهای گرد و منحنی، جای خود را به خطوط مستقیم و تیزتر دادند. در سال 2003 این خودرو یک فیس لیفت جزئی را دریافت کرد و نسخه سدان نیز در سال 2006 با طراحی مجدد روانه بازار شد. این خودرو همان هیوندای ورنایی است که در ایران و در کرمان موتور مونتاژ می‌شد. اکسنت نسل دوم از یک موتور 1.5 لیتری 12 سوپاپ جدید تک میل‌سوپاپ و یا 1.3 لیتری دو میل‌سوپاپ سود می‌برد. از سال 2000 یک موتور 1.6 لیتری جایگزین موتور 1.5 لیتری قبلی شد. در بحث ایمنی این خودرو به خوبی ارتقا یافته و امتیاز تصادف از جلو به 10.96 و تصادف از پهلو به 10.76 افزایش یافته بود. این امتیازات برای خودرویی در این کلاس، بسیار رضایت بخش تلقی می‌شد.

نسل سوم اکسنت در سال 2005 و در نمایشگاه خودروی نیویورک رونمایی شد. طراحی جدید و ابعاد بزرگتر و موتورهای جدید از ویژگی‌های این نسل بودند. مدل GLS با 6 کیسه هوا، تهویه مطبوع، فرمان هیدرولیک، ترمزهای ضد قفل با توزیع الکترونیکی نیروی ترمز، چرخ‌های آلیاژی 15 اینچی و حتی گیربکس اتوماتیک، خودرویی بسیار جذاب به شمار می‌رفت. این موضوع را باید در کنار قیمت پایه حدود 10 هزار دلاری اکسنت قرار داد تا ارزش آن بیشتر نمودار شود. اکسنت هنوز هم سومین خودروی ساب کامپکت پر فروش در بازار ایالات متحده به شمار می‌آید. البته در اروپا مدل جدید i30 جایگزین دو خودروی اکسنت و النترا شده است.در سال 2010 نسل چهارم اکسنت معرفی شد. این نسل با زبان طراحی جدید هیوندای و با چهره‌ای اسپرت و جذاب ارائه شد. خطوط کناری برجسته، سقف منحنی، چراغ‌های کشیده و فرم آئرودینامیکی خودرو باعث جلب نظر مشتریان جوان و خانم‌ها به این خودرو شده بود.در سال 2014 فیس لیفت نسل چهارم روانه بازار شد. تغییر عمه در این فیس لیفت در بخش جلوپنجره و چراغ‌ها دیده می‌شد. این نسخه به وفور در بازار مناطق آزاد کشورمان نیز مشاهده می‌شود و یکی از خودروهای پرطرفدار محسوب می‌شود.اخیراً هیوندای نسل پنجم اکسنت را به عنوان مدل 2018 رونمایی کرده است. طراحی این نسل با ارتقای مناسبی همراه بوده و همانند برادران بزرگتر خود به نظر می‌رسد. جلوپنجره بسیار بزرگ، تصویری گران قیمت‌تر به ارزان‌ترین خودروی هیوندای که در بازار امریکا عرضه می‌شود بخشیده است. کابین نیز از طراحی بهتر و با مواد با کیفیت‌تری سود می‌برد. یک نمایشگر 7 اینچی لمسی با پشتیبانی از گوشی‌های هوشمند و صندلی‌هایی مجهز به گرم‌کن داخلی در اکسنت جدید یافت می‌شوند. برای بهبود ایمنی، شاسی تا 32 درصد مستحکم‌تر شده است. انتظار می‌رود که در بحث ایمنی این خودرو برخی از نواقص و کاستی‌های گذشته را برطرف نموده باشد.

مزایای نصب باطری توسط اورژانس باتری :

– نصب باطری فابریک : اگرچه ممکن است خودروی شما با یک باطری غیرفابریک هم روشن شود اما کارخانه سازنده، سیستم الکترونیکی خودرو را برای یک باطری با مشخصات و ظرفیت خاص طراحی نموده است. بنابراین برای آسیب نرسیدن به خودرو ضروری است باطری فابریک خودروی خود را نصب نمایید؛ از سوی دیگر استفاده از باطری غیر فابریک باعث ابطال گارانتی خودروی شما خواهد شد. باطری های عرضه شده توسط امداد باتری دارای استاندارد کارخانه سازنده و مورد تایید نمایندگی های مجاز خودروی شما می باشند.

– گارانتی تعویض باطری نصب شده: باطری های نصب شده دارای گارانتی تعویض در سراسر کشور هستند. در هر نقطه از کشور و در ۲۴ ساعت شبانه روز، در محل شما، باطری نصب شده در صورتی که مشکل داشته باشد؛ تعویض خواهد شد.

– نصب باطری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی: کیفیت و کارایی یک باطری تاریخ گذشته به مراتب کمتر از یک باطری تولید جدید می باشد.حتی هنگامی که باتری ماشین برای مدتی در فروشگاه‌ها و یا انبارها انباشته می‌شوند ممکن است قدرت خود را از دست بدهند. بنابراین باتری‌هایی را که در شش ماه اخیر تولید شده‌اند را انتخاب کنید. متاسفانه افرادی سودجو اقدام به واردات و فروش باطری های تاریخ گذشته با سریال تقلبی نموده اند. تمامی باطری های عرضه شده در امداد باتری تولید جدید بوده و سال ساخت در کارت گارانتی نیز درج می گردد.

– تعویض باطری توسط افراد متخصص و برخوردار از دانش فنی روز: تعویض باتری خودرو توسط افراد فاقد دانش فنی ممکن است موجب وارد آمدن آسیب جدی به سیستم برقی خودرو شود. کارشناسان امدادباتری دوره های فنی و تخصصی برق و الکتریک خودرو را گذرانده اند فلذا با سیستم های برقی و الکترونیک خودروهای داخلی و خارجی کاملاً آشنایی و مهارت دارند به همین دلیل موارد ریز بسیار مهمی مانند نصب باتری مناسب شرایط آب و هوایی منطقه محل سکونت شما را در نظر می گیرند

بررسی اجمالی

هیوندای اکسنت یک سدان اقتصادی و جمع و جور از شرکت هیوندای است. تاکنون پنج نسل از این خودرو به بازار جهانی عرضه شده که نسل دوم آن تحت عنوان هیوندای ورنا و نسل چهارم آن با نام هیوندای اکسنت در بازار کشورمان موجود هستند. هیوندای اکسنت در بازار خودرو ایران در دو نمونه مونتاژی و وارداتی عرضه شده است. نسخه‌های وارداتی توسط آسان موتور وارد کشورمان شدند و در مدل‌های 2014 الی 2017 بدست مشتریان رسیدند. کرمان موتور نیز مونتاژ این خودرو را از سال 1396 با اندکی تغییرات آغاز کرد که تا سال 1398 ادامه یافت. هیوندای اکسنت رقیب مستقیم کیا سراتو سایپا در بازار به شمار می‌رود و البته با برخی از خودروهای اتوماتیک چینی نظیر چری آریزو 5 نیز به رقابت می‌پردازد. نسخه‌های مونتاژی هیوندای اکسنت فاقد روکش چرمی صندلی‌ها و فناوری بلو در پیشرانه هستند و به جای آن از روکش پارچه‌ای و سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها استفاده می‌کنند. استهلاک اندک، مصرف سوخت اقتصادی و دوام بالا از جمله مزایای هیوندای اکسنت در مقابل دیگر رقبایش به شمار می‌روند.

امکانات هیوندای اکسنت

واقعیت آن است که اکسنت تولید کرمان موتور به عنوان یکی از نسخه های فول آپشن این خودرو در بازار جهانی شناخته می شود. این خودرو به نسبت برخی نمونه های فول دنیا، تنها گرمکن صندلی های جلو و تودوزی چرم صندلی ها را ندارد و سامانه بلو نیز به صورت پیش فرض در خودرو وجود دارد. در مجموع اکسنت مونتاژی به امکاناتی چون سانروف، استارت دکمه ای، سنسور و دوربین عقب، مانیتور، GPS فعال، سیستم تهویه اتوماتیک، حالت کنترل پایداری و ضد واژگونی، کامپیوتر سفر، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، دی لایت، سنسور نور و… نیز در خودرو وجود دارد

نقد و بررسی ارزش خرید

نمونه‌های دست‌دوم هیوندای اکسنت 2014-2016 با قیمتی حدود 200 تا 300 میلیون تومان در بازار موجود هستند. اکسنت در برابر بهای پرداختی خودرویی ارزشمند به‌نظر می‌رسد، اما به توجه به پیشرانه نسبتا ضعیف خود نمی‌تواند انتخاب مناسبی برای علاقه‌مندان به خودروهای پرشتاب باشد. اگر برای رفت‌وآمدهای روزمره خود به دنبال خرید خودرویی مطمئن، کم‌مصرف و کم استهلاک هستید، هیوندای اکسنت 2014-2016 می‌تواند تمام نیازهای شما را برآورده کند؛ البته بهتر است در هنگام خرید معایبی مانند فضای نسبتا کم کابین و چالاکی کم خودرو را نیز مدنظر قرار دهید. در این رنج قیمتی می‌توانید به جای خرید هیوندای اکسنت 2014-2016 برای خرید خودروهایی همچون کیا سراتو 2 لیتری آپشنال، پژو 301 و چری آریزو 5 توربو نیز اقدام کنید

قوای محرکه هیوندای اکسنت از یک پیشرانه جمع و جور‌ ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی ۴ سیلندر تامین می‌شود. این پیشرانه نیرویی به میزان ۱۲۲ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور را تولید و آن را به وسیله یک جعبه دنده چهار سرعته اتوماتیک به سوی محور جلو روانه کند. ماحصل بکارگیری چنین مجموعه فنی در هیوندای اکسنت مونتاژی و وارداتی با وزن 1060 کیلوگرم، شتاب صفر تا صد 11.4 ثانیه، بیشینه سرعت 184 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوخت ترکیبی 6.4 لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر خواهد بود. با توجه به آمار فنی ارائه شده در سطور پیشین، واضح است که نباید انتظار عملکرد فنی فوق‌العاده و شتاب‌گیری مهیج را از اکسنت انتظار داشت؛ با این وجود، کسانی که به دنبال یک سدان جمع و جور برای تامین مصارف خانوادگی به همراه لذت بردن از سواری نسبتا نرم و راحت هستند، می‌توانند با خیالی آسوده هیوندا اکسنت را برگزینند.

با توجه به سطح قیمت و نوع بازار هدف این خودرو اقتصادی شهری، می‌توان اظهار داشت امکانات رفاهی موجود در کابین هیوندای اکسنت اگرچه چندان گسترده نیست، اما متناسب با نیاز و تقریبا قابل قبول برآورد می‌شود. مهمترین تجهیزات رفاهی نسخه فول آپشن هیوندا اکسنت به موارد زیر محدود می‌شود:

سانروف، نمایشگر ۷ اینچی لمسی، سامانه رهیاب، دوربین عقب، بلوتوث، USB، ورود بدون کلید، استارت دکمه‌ای، تهویه مطبوع اتوماتیک، مه شکن جلو و عقب، کول باکس، تنظیمات ۶ حالته دستی برای صندلی راننده و ۴ حالته دستی برای صندلی سرنشین جلو، روکش پارچه‌ای چرمی صندلی‌ها (نسخه مونتاژ)، پورت برق ۱۲ ولت، آینه‌های جانبی برقی، آینه وسط الکتروکرومیک، فرمان‌برقی، دی‌لایت، اتولایت، سامانه کنترل ایستایی در سربالایی، حالت رانندگی اکو .

ضمنا هیوندا اکسنت موفق به دریافت ۴ ستاره ایمنی از موسسه امنیت ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) شده که امتیاز مطلوبی به شمار آمده و از امنیت نسبتا شایسته این خودرو در بحث مراقبت از جان سرنشینانش خبر می‌دهد. بخش زیادی از ایمنی هیوندای اکسنت مدیون حضور امکاناتی همچون: شش کیسه هوای راننده – سرنشین – جانبی و پرده‌ای، حسگر کنترل فشار باد تایر،حسگر پارک عقب، ترمز ضد قفل ABS، توزیع الکترونیکی نیرو ترمز EBD، مدیریت پایداری خودرو و سامانه کنترل پایداری خواهد بود.

قیمت باتری هیوندای اکسنت به عوامل متعددی وابسته است:

  1. گارانتی باتری: گارانتی یکی از مواردی است که اصالت کالا را برای مشتری تضمین می کند، زیرا کالایی که اصل نباشد و دارای کیفیت بالایی نباشد، هرگز توسط کارخانه سازنده گارانتی نمی شود. بنابراین طبیعی است که شما باتری بدون گارانتی را ارزان تر تهیه کنید، ولی در نظر داشته باشید که باتری بی کیفیت و بدون گارانتی ارزان، طی گذر زمان کوتاهی شما را با هزینه های چندین برابر مواجه خواهد کرد.
  2. تاریخ تولید باتری: تاریخ تولید باتری این را به شما نشان می دهد که باتری سالم است یا فرسوده. باتری از زمانی که فرایند تولیدش به اتمام می رسد، بازه طول عمرش را شروع می کند، به این معنا که اگر حتی باتری در انبار باشد، از طول عمر آن کاسته می شود. بنابراین اگر از تاریخ تولید باتری تا تاریخ نصب باتری زمان زیادی گذشته باشد، باتری فرسوده شده است و دیگر به اندازه استاندارد 2 الی 3 سال بر روی ماشین شما دوام نمی آورد.
  3. سطح کیفیت باتری: سطح کیفیت باتری از اصلی ترین نکات خرید باتری است که بر روی قیمت باتری، تاثیر مستقیم دارد. اگر باتری بی کیفیت اما قیمت بسیار ارزان تهیه کردید، هرگز خوشحال نباشید زیرا شما در زمان خیلی کوتاهی دورباره ملزم به تعویض باتری خواهید شد زیرا باتری بی کیفیت طول عمر زیادی ندارد.

باتری هیوندای اکسنت

راهنمای تعویض باتری هیوندای اکسنت :

باتری خودرو هیوندای اکسنت یک باتری کوچک با ظرفیت 45 امپر است . شاید برای شما جای تعجب داشته باشد که باتری این خودرو نسبت به بسیاری از خودروها ظرفیت کمتری دارد . فضای در نظر گرفته شده برای باتری امکان نصب باتری با ظرفیت بیشتر را به شما میدهد . در حالت کلی میتوان باتری با ظرفیت های 55 و 60 امپر را بر روی هیوندای اکسنت نصب کرد

باتری هیوندای اکسنت

اگر درب کاپوت خودرو را باز کنید در سمت راست و بالای موتور باتری خودرو را خواهید دید . تعویض باتری هیوندای اکسنت بسیار ساده است اما برای تعویض ان نیاز به جعبه بکس با رابط بلند خواهید داشت . در اولین مرحله بست منفی و سپس مثبت را باز کنید . پس از ان نوبت به نگهدارنده باتری میرسد . انرا باز کرده و باطری جدید را جایگزین کنید . حال کلیه مراحل را از اخر به اول انجام داده و باطری را ببندید .

باتری هیوندای اکسنت

چرا خدمات اورژانس باتری

  • ارسال و نصب رایگان باتری هیوندای اکسنت به صورت شبانه روزی در کمتر از یک ساعت
  • قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
  • تحویل داغی باتری فرسوده ، قیمت های اعلام شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری هم آمپر میباشد . در صورت نبود داغی باتری کهنه بابت هر آمپر کسری،  مبلغی به قیمت باتری اکسنتاضافه میگردد.
  • کنترل سلامت سیستم برق خودرو اکسنت توسط کارشناسان امداد باتری به صورت رایگان
  • امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
  • خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
  • امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
  • امکان خرید در تمام  روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
  • نصب باتری مناسب برای اکسنت و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو

نشانه های خرابی باتری هیوندای اکسنت :

  • بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
  • ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
  • برق از پشت آمپر قطع شود.
  • خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
  • از عمر باتری  حدود 2 سال یا حدود ۴۰۰۰ کیلومتر گذشته است.
  • صدای استارت هیوندای اکسنت تغيير پيدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
  • هنگام استارت زدن، خودرو صدای تق تق ویا یک تیک کوچک” می دهد.
  • برق پشت آمپر اکسنت وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
  • درب خودرو با ريموت باز نمی شود و  یا سیستم صوتی کار نکند.
  • با توجه به نشانگر روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغيير رنگ داده است.
  • در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی اکسنت کم نور شده است.
  • شکل ظاهری باتری تغيير پيدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسيد نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.

مشخصات فنی هیوندای اکسنت :

مشخصات فنی بدنه هیوندای اکسنت

  • کلاس بدنه:  سدان
  • کلاس اتومبیل:  C Segmnet
  • وزن:  1060 کیلوگرم
  • تعداد فضای سرنشینان:  5
  • ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو:  195/55 R 16
  • ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب:  195/55 R 16

مشخصات فنی موتور هیوندای اکسنت

  • حجم موتور:  1591 cc
  • نوع موتور:  بنزین سوز
  • تعداد سیلندرها:  4
  • تعداد سوپاپ ها:  16
  • آرایش قرار گیری سیلندرها:  خطی مستقیم
  • محل قرار گیری موتور:  موتور جلو
  • سیستم سوخت رسانی:  انژکتوری تزریق مستقیم
  • ظرفیت باک:  50 لیتر لیتر
  • حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار):  124 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
  • حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر):  156 نیوتون متر در 4250 دور در دقیقه
  • توان خروجی حجمی (اسب بخار بر لیتر):  77.5 اسب بخار بر لیتر

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) هیوندای اکسنت

  • نوع جعبه دنده:  اتوماتیک
  • تعداد دنده (جلو):  4
  • محل قرار گیری اهرم تعویض دنده:  کنسول میانی
  • سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت):  موتور جلو دیفرانسیل جلو

سیستم ترمزها هیوندای اکسنت

  • نوع سیستم ترمز:  دارای سیستم ضد قفل
  • نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو:  دیسکی خنک شونده
  • نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب:  دیسکی

سیستم تعلیق و فرمان هیوندای اکسنت

  • نوع سیستم تعلیق:  سیستم تعلیق پیشرفته مستقل
  • تعلیق جلو:  مک فرسون
  • تعلیق عقب:  اتصال چندگانه ( مولتی اینک )
  • نوع سیستم فرمان:  قدرت کمکی هیدرولیکی

آیا خوردگی و آلودگی بر طول عمر باتری اکسنت تاثیر دارد؟

گردو خاک و آلودگی می تواند به سرعت زیر کاپوت شما جمع شود، به خصوص اگر به طور روزانه و به طور منظم در دود یا گل رانندگی می کنید. بسیاری از قطعات می توانند کمی کثیفی و گرد و غبار را تحمل کنند، اما گرد و خاک می تواند بر میزان کارایی باتری اکسنت شما تأثیر بگذارد و تاریخی که برای تعویض باتری اکسنت خود در نظر گرفته اید را جا به جا کند. هر یک تا دو ماه یک بار در اطراف پایانه‌های باتری اکسنت خود را بررسی کنید و هر گونه آلودگی و خوردگی را با آب جوش پاک کنید.

 

اهمیت نگهداری از باتری اکسنت در چیست؟

شما نمی توانید نگرانی در رابطه با سلامت باتری اکسنت را پشت سر بگذارید مگر اینکه مطمعن شوید باتری سالمی دارید و تنها راه فهمیدن این موضوع تست باتری است. باتری وسیله نقلیه دارای عملکردهای مهمی مثل ذخیره انرژی و تامین نیرو برای استارت زدن خودرو تقریباً هر قطعه الکتریکی دیگر در زمان غیر فعال بودن دینام و در هنگام راه اندازی موتور خودرو است، به عبارتی وقتی وسیله نقلیه شما کار نمی کند، برق تمام قطعات الکترونیکی را تامین می کند.راز عمر طولانی باتری اکسنت نگهداری صحیح است. کارشناسان توصیه می کنند ماهی یک بار درب موتور خودرو را باز کنید و وضعیت پایانه های باتری را بررسی کنید. اگر تجمع مواد خورنده در پایانه های باتری وجود دارد، ترفند این است که پایانه ها را با آب جوش تمیز کنید و برای جلوگیری از تجمع مواد خورنده در آینده، می توانید از گریس بر روی پایانه های باتری اکسنت خود استفاده کنید.

سرما چه تاثیری بر عملکرد باتری اکسنت دارد؟

در زمستان ، سرعت واکنش شیمیایی درون باتری اکسنت شما کندتر از حالت عادی می‌شود، از طرفی به دلیل سفت شدن روغن موتور خودرو در هوای سرد، وسیله نقلیه شما برای راه‌اندازی موتور خود به نیروی بیشتری نیاز دارد. به همین خاطر است که در فصول سرد سال باید مدت زمان رانندگی با خودرو را افزایش دهید تا بتوانید باتری اکسنت خود را در شارژ کامل نگهداری کنید. باتری‌ اکسنت که جدیدتر باشد، می‌توانند شرایط آب و هوایی سخت را به راحتی مدیریت کند، اما یک باتری اکسنت که به پایان عمر خود نزدیک است، در آب و هوای خیلی سرد توانایی مقابله ندارد.

طول عمر باتری اکسنت به چه صورت است؟

اگرچه باتری هیوندا اکسنت با مراقبت مناسب می‌تواند 4 سال یا بیشتر دوام بیاورد ، اما در بیشتر موارد طول عمر باتری اکسنت به صورت مفید همان سه سال خواهد بود و در عرض سه سال پس از استفاده روزمره در شرایط عادی فرسوده و ناکارآمد می‌شوند، بنابراین، اکثر کارشناسان توصیه می‌کنند باتری خودرو را پس از سه سال تعویض کنید.باتری اکسنت مسن می تواند برای شما دردسر های متعددی را ایجاد کنند اما خوشبختانه، تشخیص اینکه طول عمر باتری اکسنت رو به اتمام است و نیاز به رسیدگی دارد، آسان است.همانطور که رانندگی تهاجمی باعث فرسودگی لاستیک ها و ترمزها شما می شود ، رانندگی بدون فکر کردن به باتری باعث کاهش طول عمر باتری اکسنت می شود. اگر به خوبی از باتری خود مراقبت کنید، می توانید عمر بسیار بیشتری نسبت به معمول از آن دریافت کنید.

تست ولتاژ باتری اکسنت چه اهمتی دارد؟

بدون باتری اکسنت ، رسیدن به جایی که باید با خودرو بروید غیر ممکن است. باتری خودرو بخش مهمی از خودرو است، اما گاهی اوقات نادیده گرفته می شود. باتری ها فرسوده می شوند و با گذشت زمان نیاز به تعویض دارند. ایده خوبی است که ولتاژ باتری اکسنت را به طور مرتب آزمایش کنید و خود را برای زمان مناسب تقریبی برای تعویض باتری آماده کنید. این یک کار ساده جهت نگهداری است که فقط در چند دقیقه قابل انجام است. با انجام این کار از وضعیت شارز باتری اکسنت خود مطلع می شوید.

چگونه از باتری هیوندا اکسنت نگهداری کنیم؟

1- اجازه ندهید کثیفی و آلودگی بر روی باتری هیوندا اکسنت جمع شود چرا که می تواند منجر به جلوگیری از شارژ صحیح باتری هیوندا اکسنت شود و از این طریق بر روی کاهش طول عمر باتری این خودرو تاثیرگذار باشد.

2- پایانه های باتری هیوندا اکسنت به مرور زمان خورده می شوند، بنابراین لازم است پایانه ها را با کمک آب جوش تمیز کنید تا خوردگی ناشی از آلودگی کاهش یابد. حالا زمان آن است که از گریس بر روی سر باتری های باتری هیوندا اکسنت استفاده کنید تا از بروز مجدد خوردگی بر روی باتری جلوگیری کنید.

برای افزایش طول عمر باتری اکسنت چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟

باتری اکسنت اغلب به دلیل روشن ماندن چراغ خالی می شوند. ممکن است اینکه چراغ جلو یا چراغ داخلی باشد فرقی ندارد، دقت کنید قبل از خروج از وسیله نقلیه، تمام چراغ ها را بررسی کنید که خاموش باشند.سفرهای مکرر و کوتاه با ماشین به طول اتمام زودتر طول باتری اکسنت منجر می شود. اگر سفرهای کوتاه بخشی از برنامه روزانه شماست، ممکن است لازم باشد یک بار در ماه یک رانندگی کمی طولانی تر را برای شارژ کامل باتری اکسنت توسط دینام خودرو در نظر بگیرید.هوای سرد برای راه اندازی موتور خودرو فشار بیشتری بر باتری اکسنت که از قبل ضعیف شده است وارد می کند. نگهداری خودرو در پارکینگ در طول دوره های هوای سرد کمک می کند باتری را گرمتر نگه دارید و بنابراین روشن کردن خودرو را آسان تر می کند و فشار کمتری به باتری اکسنت وارد می شود.اگر وسیله نقلیه شما برای مدت طولانی استفاده نمی شود، حذف اتصال منفی باتری در دوره های عدم استفاده به طول عمر باتری اکسنت ی شما کمک می کند. فقط به یاد داشته باشید که ترمینال را دوباره قبل از شروع به کار خودرو وصل کنید.

چگونه از باتری اکسنت نگهداری کنیم؟

در راستای افزایش طول عمر باتری اکسنت، تمیز نگه داشتن اتصالات الکتریکی و شارژ صحیح باتری در ماه های سرد زمستان که آمپر کمتری در دسترس است به شما کمک خواهد کرد. ظرفیت یک باتری اکسنت سیلد اسیدی می تواند مقدار قابل توجهی کاهش یابد اگر که دمای محیط به زیر صفر درجه برسد بنابراین باید در زمان خرید باتری اکسنت دقت کنید که باتری با ظرفیت مناسب را تهیه کنید و بتوانید استفاده مفید داشته باشید.

شناسایی یک تخلیه انگلی قبل از اینکه باتری اکسنت شما را از بین ببرد می تواند دشوار باشد زیرا معمولاً هیچ چیز غیرعادی را متوجه نمی شوید، اما بسیار مهم است. اگرچه در رابطه با روشن کردن چراغ‌های جلو به‌طور تصادفی و بدون توجه واضح است که دلیل خالی شدن باتری اکسنت چیست، اما در مورد بسیاری از برق دزدی های انگلی، مؤلفه‌ای که در هنگام خاموش بودن ماشین شما آمپر می‌کشد، توجه شما را جلب نمی‌کند تا زمانی که برای استارت زدن خودرو خود نروید و صدای موتور استارت بی‌ثمر را بشنوید.

چرا باتری اکسنت در زمستان ایراد پیدا می کند؟

تعویض باتری اکسنت در تابستان بیشتر از زمستان انجام می شود و در این فصل همه به دنبال تهیه باتری با قیمت مناسب هستند تا بتوانند هزینه های خودرو خود را کنترل کنند. یک تصور غلط رایج این است که هوای سرد باتری اکسنت را از بین می برد، اما این درست نیست. باتری های خودرو برای روشن شدن موتور در ماه های زمستان باید انرژی بیشتری مصرف کنند، اما دلیل این که بسیاری از آنها در زمستان خراب می شوند، بیشتر آسیب هایی است که در گرمای تابستان قبل متحمل شده اند.

یکی از مواردی که بر نحوه ی شارژ شدن باتری اکسنت موثر است را نام ببرید.

هیچوقت این اتفاق که به خاطر خرابی باتری اکسنت در راه بمانید برای شما خوشایند نخواهد بود! بنابراین سعی کنید همیشه میزان شارژ باتری خود را تحت کنترل قرار دهید تا از بروز چنین مشکلی جلوگیری کنید. خرابی یا شل بودن اتصالات باتری اکسنت می تواند باعث ایجاد اختلال در روند شارژ شدن باتری شده و در نهایت منجر به خرابی باتری اکسنت شما شود. باتری را بررسی کنید، از نزدیک به قطب ها، کابل ها و اتصالات باتری نگاه کنید. ابتدا مطمئن شوید که کابل ها به طور ایمن وصل شده اند، در صورت کشف کابل های شل، احتمالاً منبع مشکل خود را یافته اید.

روشن نشدن موتور خودرو همیشه به دلیل مشکل باتری اکسنت است؟

استارت خودرو شما مسئول راه اندازی وسیله نقلیه شما است. اگر مشکلی در استارت شما وجود داشته باشد، خودرو شما حتی با یک باتری اکسنت کاملاً جدید نیز حرکت نمی کند. شروع آزمایشات و تشخیص مشکلات خودرو را می توان تکمیل کرد تا منبع مشکل وسیله نقلیه شما مشخص شود. سپس یک مکانیک با شما همکاری می کند تا یک برنامه تعمیر ایجاد کند تا ماشین شما دوباره کار کند.

عواملی همچون آب و هوا و سولفاته شدن از مواردی است که در تعویض باتری اکسنت تاثیر گذار است. اگر هوای محل زندگی شما خیلی سرد باشد، سفت شدن روغن موتور باعث می شود باتری اکسنت به انرژی بیشتری برای راه اندازی خودرو نیاز دارد.همچنین در گرمای زیاد آب مایع الکترولیت تبخیر شده و سبب آسیب دیدن صفحات داخلی باتری اکسنت شما می شود. در صورت ایجاد سولفاته بر روی پایانه های باتری می توان موقتاً با آب جوش آن ها را تمیز کرد اما در نهایت باتری اکسنت شما خراب خواهد شد. همگی این موارد باتری را فرسوده کرده و موجب می شود باتری اکسنت شما به تعویض احتیاج پیدا کند.

عوامل موثر بر فرسودگی باتری اکسنت کدام اند؟

اگر سفرهای کوتاه انجام می دهید، توصیه می کنیم یک روز در هفته وسیله نقلیه خود را حداقل 30 دقیقه از پارکینگ بیرون آورده و به پیوسته با آن رانندگی کنید، از این طریق باتری اکسنت شارژ کامل دریافت می کند.

یکی از بزرگترین عواملی که بر باتری اکسنت تأثیر می گذارد هوای گرم یا سرد است. دوره های طولانی هوای سرد می تواند باعث شود که باتری اکسنت شما برای روشن شدن موتور خودرو انرژی بیشتری مصرف کند، در حالی که دمای گرم باعث از دست رفتن آب محلول الکترولیت ، سولفاته شدن و خوردگی در باتری اکسنت می شود.

کامپیوتر باتری اکسنت را چگونه تخلیه می کند؟

کامپیوتر خودرو شما می تواند زمانی که خودرو غیر فعال است، انرژی را از باتری اکسنت شما با سرعتی آهسته و ثابت دریافت کند و به مرور زمان آن را فرسوده کند، پس این موضوع که باتری مناسب اکسنت را تهیه کنید و بر روی خودرو نصب کنید، بسیار حائز اهمیت است. اگرچه شارژی که هر کامپیوتر می کشد ناچیز است، اما اثر تجمعی می تواند باتری خودرو شما را در زمانی که برای مدت طولانی بدون استفاده بماند، دشارژ کند. اگر به‌ ندرت از خودروی خود استفاده می‌کنید، از تخلیه باتری آن توسط سیستم‌های کامپیوتری روی خودرو جلوگیری کنید و آن را برای رانندگی مفید و کافی یک یا دو بار در هفته به  اطراف خانه ببرید تا باتری اکسنت شما به طور کامل شارژ شود.

وظیفه ی باتری اکسنت در خودرو چیست؟

آیا می‌دانستید که عملکردهای باتری اکسنت بسیار بیشتر از روشن کردن ماشین شما است؟ درک نحوه عملکرد باتری خودرو به دلایل زیادی می تواند مهم باشد. باتری ماشین شما بخشی از یک سیستم یکپارچه تنظیم شده است که از فرآیندهای ماشین شما پشتیبانی می کند. اگر فکر می کردید که این فقط یک قسمت ساده از تجهیزات خودرو است، سخت در اشتباه بودید. باتری اکسنت در واقع پاوربانک ماشین است. باتری مستطیلی و جعبه‌ای شکل، محل ذخیره انرژی مورد نیاز وسیله نقلیه شما برای راه‌اندازی موتور و پشتیبانی از اجزاء الکترونیکی خودرو در زمان غیر فعال بودن دینام است.

 چگونه می توانیم باتری اکسنت را در بهترین حالت نگهداری کنیم؟

برای اینکه باتری اکسنت خود را در بهترین حالت نگه دارید باید همیشه آن را در شارژ کامل نگه دارید. هرچه مدت زمان بیشتری خودرو شما بیکار بماند، باتری اکسنت سریع تر به سمت دشارژ شدن حرکت می کند و انرژی ذخیره خود را از دست می دهد. ساده ترین راه حل برای این مشکل این است که به طور منظم با ماشین خود رانندگی کنید. منظور این است که از خودرو خود برای جابه جایی های طولانی استفاده کنید و به مسیر های کوتاه اکتفا نکنید چرا که در این صورت دینام خودرو شما زمان کافی برای تامین انرژی از دست رفته باتری اکسنت را ندارد و باتری نمیتواند کامل شارژ شود.

ارتباط باتری اکسنت با استارت نخوردن خودرو چیست؟

زمانی که سوییچ ماشین را در استارت بچرخانید و صدای کلیک را بشنوید، درواقع این صدا به عنوان یک اعلان است که باتری اکسنت شما به آرامی در حال از بین رفتن است و به زودی نیاز به تعویض باتری اکسنت پیدا می کنید. در عملکردهای معمولی، باتری خودرو جریانی را به استارت می فرستد که موتور وسیله ی نقلیه شما را راه اندازی می کند. متأسفانه، اگر باتری خودرو شما در شرف از کار افتادن باشد، انجام عملکرد های عادی برای آن دشوار می شود. بنابراین، جریان الکتریکی که استارت دریافت می کند ضعیف تر از حد انتظار است. زمانی که خودرو استارت نمی خورد این احتمال را در نظر بگیرید که ممکن است مشکل از هر قطعه ی دیگری که در فرایند راه اندازی خودرو نقش دارد باشد، بنابراین تست باتری اکسنت را در اولویت قرار دهید.

در چه صورت باتری اکسنت شما تخلیه می شود؟

به ندرت، ممکن است یک قطعه الکترونیکی در خودرو وجود داشته باشد که حتی پس از خاموش شدن خودرو نیز جریان برق ذخیره شده در باتری اکسنت را مصرف کند. لوازم الکترونیکی زیادی در خودرو وجود دارند که به این شکل عمل می کنند، اما قدرت کافی برای تخلیه باتری در مدت زمان کوتاه را ندارند. وقتی قطعه ای مانند رادیو یا لامپ در خودرو برای یک شب روشن می ماند، به احتمال زیاد وقتی صبح برای کار از خانه بیرون می روید باتری اکسنت شما دشارژ شده است. در صورت تکرار این اتفاق در دفعات بالا، باتری اکسنت دچار کاهش طول عمر می شود.

 

بازگشت به لیست

1 دیدگاه در “باتری هیوندای اکسنت + قیمت باتری اکسنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *