امداد باتری, ماشین های ایرانی

باتری سمند + قیمت باتری سمند

خرید باتری سمند با ارسال و نصب رایگان

پس از گذشت ۳ دهه از تولید پیکان و عدم تنوع در شکل ظاهری و فنی آن، نیاز اساسی به طراحی و تولید خودرو جدید کاملا متفاوت از نوع فعلی مورد توجه شرکت ایران خودرو قرار گرفت. در این راستا ایران خودرو اولین خودرو ملی را با نام سمند در اوایل دهه ۸۰ طراحی و تولید کرد؛ پس از آن در سال ۱۳۸۳ به منظور بهبود خودروی سمند معمولی، اقدام به طراحی و ساخت نسل جدید و مجهزتری از خودرو با نام سمند LX اقدام کرد. سمند LX به مرور به دلیل داشتن مزایای بیشتر نسبت به سمند معمولی به یکی از محبوب ترین خودروهای ایرانی تبدیل شد. پس از توقف تولید سمند معمولی، ایران خودرو سمند SE را در سال ۱۳۸۹ روانه بازار کرد. سمند SE در راستای جلب رضایت مشتریان و خانواده هایی که نیاز به خودرویی با قیمت مناسب و اقتصادی داشتند عرضه شد و نهایتا تولید آن در سال ۱۳۹۵ پایان یافت.در سال ۱۳۸۶ خودرو دیگری با شرایط و امکانات بهتر با نام سورن و بعد از آن سورن ELX عرضه شد به نحوی که این خودروها نمونه مدرن تر سمند محسوب می شوند.

باتری سمند چند آمپر است ؟

ظرفیت باتری اصلی: ۶۶ آمپر ساعت

ولتاژ باتری: ۱۲ ولت

مدل باتری: سیلد اتمی

چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ

قیمت باتری سمند

لیست قیمت باتری سمند 66 آمپر

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 66 آمپر کاسپین صباباتری2040000
باتری 66 آمپر واریان صباباتری2040000
باتری 66 آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 66 آمپر برناتماس بگیرید
باتری 66 آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 66 آمپر اوربیتال 2635000
باتری 66 آمپر سوزوکی2980000

لازم بذکر است با بررسی کارشناسان اورژانس باتری بر روی ماشین های سمند که نیاز برقی بیشتری دارند باتری تا 74 آمپر برای آنها مناسب و قابل نصب می باشد.

لیست قیمت باتری 74 آمپر سمند

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری 74آمپر کاسپین صباباتری2280000
باتری 74آمپر واریان2280000
باتری 74آمپر زیتکستماس بگیرید
باتری 74آمپر برناتماس بگیرید
باتری 74آمپر شارکتماس بگیرید
باتری 74آمپر اوربیتال 2730000
باتری 74آمپر سوزوکی3150000

گروه صنعتی ایران خودرو که در آن دوران موفق به خرید کامل پلتفرم پژو ۴۰۵ از شرکت فرانسوی شده بود، بسیار علاقه داشت تا یک خودرو اختصاصی با نشان خود تولید کند. هم‌زمان شرکت انگلیسی «فرست اتوموتیو» یک محصول ویژه بر پایه پلتفرم پژو ۴۰۵ را برای شرکت تایوان طراحی کرده و توسعه داده بود. اما شرکت تایوانی با مشکلات مالی مواجه شد و ورشکستگی گریبان آن را گرفت. شرکت فرست اتوموتیو نیز تصمیم گرفت تا پروژه خود را که هزینه‌های زیادی روی آن صرف کرده بود، به ایران یا آرژانتین بفروشد.

باتری سمند فابریک دارای جریان ۶۶ آمپری و با ولتاژ ۱۲ ولتی می‌باشد. باتری خودروی سمند در ابعاد ۲۸*۱۸*۲۰ سانتی‌متر طول، عرض و ارتفاع تعبیه شده است. از آنجا که سمند در کلاس خودروهایی مثل پژو ۴۰۵ و پژو پارس قرار دارد و همه‌ی آنها از تولیدات شرکت ایران‌خودرو هستند، دور از انتظار نیست که باتری مورد استفاده در آن‌ها نیز از یک نوع باشد.  متاسفانه در ۲ سال اخیر کارخانه ایران خودرو جهت کاهش هزینه تولید اقدام به نصب باتری ۶۰ امپر روی سمند کرده است که از نظر اکثر کارشناسان توان لازم برای تجهیزات برقی این خودرو را تامین نمی‌کند.باتری ماشین سمند معمولا ۲ الی ۳ سال عمر دارد. طول عمر باتری ماشین به عوامل متعددی بستگی دارد. نوع استفاده از باطری تاریخ تولید و کارخانه سازنده آن تاثیر مستقیمی در ماندگاری آن دارند. انتخاب این که کدام آمپر باطری برای ماشین شما مناسب است به میزان استفاده شما از ماشین نیز بستگی دارد. برای مثال اگر در تابستان از کولر ماشین زیاد استفاده می‌کنید، سیستم‌های صوتی و تصویری پر مصرفی روی خودرو نصب کرده اید و یا در مسیرهای پر ترافیک تردد زیادی دارید بهتر است از باطری ۷۴ آمپر تا باتری ۸۸ آمپر استفاده کنید. بعضی متخصصین متعقدند باتری ۷۴ آمپر سمند بالاترین بازده را برای ماشین سمند دارد.

پس از ارائه طرح به مسئولان خودروسازی ایران، طرح شرکت انگلیسی بسیار مورد توجه قرار گرفت؛ اما به دلیل آنکه مدل توسعه یافته توسط شرکت فرست اتوموتیو چندان با نیاز مشتریان ایرانی هم‌خوانی نداشت، بسیاری از کارشناسان و مهندسان ایرانی با همکاری کارشناسان شرکت فرست اتوموتیو و برخی از متخصصان دیگر کشورهای اروپایی گرد هم آمدند تا محصولی مطابق با نیاز مشتریان ایرانی تولید کنند. سرانجام در سال ۱۳۸۰ خط تولید سمند توسط رئیس جمهور وقت مورد افتتاح قرار گرفت و اولین خودروی ملی ایران وارد جاده‌های کشورمان شد. این محصول قرار بود به عنوان جانشین پیکان به دست مشتریان نه‌چندان برخوردار برسد اما با توجه به شرایط خاص بازار کشور و تقاضای بالا برای این محصول، قیمت آن روز به‌روز بالاتر رفت و طبق انتظار پراید جانشین پیکان شد و سمند به محصولی نسبتا لوکس‌تر برای اقشار کارمند بدل گردید.

انواع مدل‌های سمند

سمند x7

این نسخه از سمند که به سمند معمولی شهرت دارد، از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸ در لیست تولیدات شرکت ایران خودرو حضور داشت. این مدل از لحاظ تجهیزات رفاهی و ایمنی نسبت به سمند EL در سطح بالاتری قرار داشته و پایین‌تر از مدل ال ایکس جای می‌گیرد. تنها پیشرانه در نظر گرفته شده برای این مدل، موتور ۱۸۰۰ سی سی پژو ۸ سوپاپ موسوم به XU7 بود.

مشخصات فنی سمند ایکس 7

موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 1700 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 103 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 136 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه
جعبه دنده 5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100 13.5 ثانیه
حداکثر سرعت 189 کیلومتر در ساعت
وزن 1220 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4502 طول – 1903 عرض – 1460 ارتفاع
فاصله بین دو محور – میلیمتر

سمند LX

سمند ال ایکس پرفروش‌ترین و متعارف‌ترین نسخه سمند است که طراحی آن از اسفند ۱۳۸۱ کلید خورد و در اردیبهشت ۱۳۸۳ نیز وارد بازار شد. این محصول نسبت به مدل گذشته دارای تفاوت‌های ظاهری اندکی بود که شاخص‌ترین آنها به تغییر سایز چراغ‌های عقب و تحول گرافیک داخلی آنها مربوط می‌شد. همچنین شرکت ایران خودرو ادعا می‌کند که فرمان‌پذیری این محصول نسبت به قبل ارتقا یافته است. سمند ال ایکس با پیشرانه ‏XU7 پژو ۴۰۵ به دست مشتریان ایرانی می‌رسید تا آنکه پس از طراحی و ساخت موتور ملی، این خودرو به پیشرانه  EF7 نیز مجهز شد و در حال حاضر تولید آن ادامه دارد. از جمله امکانات بیشتر سمند ال ایکس نسبت به نسخه پیشین می‌توان به وجود ترمز ضد قفل ABS، کیسه هوا برای سرنشینان جلو، رینگ‌های آلومینیومی، تنظیم برقی صندلی‌های سرنشینان جلو، سنسور هشدار عقب و صندوق برقی اشاره کرد.

مشخصات فنی سمند ال ایکس

مشخصات فنی

موتور 4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور 1800 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 100 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 153 نیوتن متر در 3000 دور در دقیقه
جعبه دنده 5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100 14.2 ثانیه
حداکثر سرعت 185 کیلومتر در ساعت
وزن 1220 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4502 طول – 1903 عرض – 1460 ارتفاع
فاصله بین دو محور – میلیمتر

سمند EL

این نسخه از خودروی ملی بیشتر به عنوان تاکسی در اختیار ناوگان حمل و نقل درون شهری کشور قرار گرفت. سمند el از سال ۱۳۸۴ به صورت تاکسی وارد خیابان‌های کشور شد اما طی سال‌های ۸۸ تا ۹۱ برخی نسخه‌های شخصی آن نیز به تولید رسیدند. از جمله مهم‌ترین شاخصه‌های این مدل به چراغ‌خطرهای بزرگ آن می‌توان اشاره کرد. سمند ای ال دارای قالپاق معمولی بوده و از رینگ آلومینیومی بهره نمی‌برد. همچنین تنظیم شیشه عقب آن به صورت دستی بوده و مواردی همچون مه‌شکن و سیستم هشدار از روی آن حذف شده است.

موتور  4 سیلندر
حداکثر قدرت 114 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 155 نیوتن متر در 4500 دور در دقیقه
حجم موتور 1761  سی سی
 تعداد سوپاپ 16
جعبه دنده دستی
محور محرک دیفرانسی جلو
شتاب ۰ تا ۱۰۰ 11.9 ثانیه
حداکثر سرعت 185 کیلومتر بر ساعت
 وزن خالص  1220 کیلوگرم
فاصله محورها 2671 میلی متر
ابعاد و نوع چرخ های جلو  عقب  R14

سمند SE

سمند SE نسخه ارزان سازی شده مدل ال ایکس است که بین این مدل و نسخه ای ال قرار می‌گیرد. سمند اس ای نخستین مرتبه در سال ۸۷ مورد رونمایی قرار گرفت اما تولید آن تا سال ۱۳۸۹ با وقفه روبرو شد. سرانجام نیز شرکت ایران‌خودرو در سال ۱۳۹۷ به حضور این محصول در لیست تولیدات خود پایان داد. تفاوت اکسل‌ها و کاهش وزن خودرو از جمله تغییرات سمند SE نسبت به مدل ال ایکس هستند. همچنین طراحی چراغ‌های عقب، جلو پنجره و چیدمان دکمه‌های داشبورد آن نسبت به مدل معمولی تفاوت دارد. همچنین سمند SE فاقد سیستم برق مالتی پلکس و فرمان تلسکوپی بوده و از سوی دیگر پنجره‌های عقب و آینه‌های جانبی آن قابلیت تنظیم برقی ندارند. این مدل با پیشرانه ۱۸۰۰ سی سی پژو ۴۰۵ موسوم به XU7 به دست مشتریان رسید.

مشخصات فنی سمند SE

موتور 4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور 1761 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 100 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 136 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه
جعبه دنده 5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100 11.9 ثانیه
حداکثر سرعت 185 کیلومتر در ساعت
وزن 1220 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4502 طول – 1903 عرض – 1460 ارتفاع
فاصله بین دو محور – میلیمتر

سمند سریر

سمند سریر در واقع نسخه تشریفاتی یا همان لیموزین از سمند ال ایکس است که در سال ۸۳ معرفی شد و اما عرضه عمومی آن تا سال ۱۳۸۷ به تعویق افتاد. این خودرو از لحاظ پیشرانه دارای موتور مشترک با زانتیا ۱۸۰۰ یا پژو پارس ELX است و از لحاظ طول بدنه نسبت به سمند معمولی به ویژه در قسمت ستون B دچار ازدیاد طول گردیده است. امکانات رفاهی بیشتر و کابین بسیار جادارتر از جمله ویژگی‌های بارز سمند سریر نسبت به مدل معمولی به شمار می‌آیند. لازم به ذکر است که تولید این محصول در سال ۱۳۹۱ به پایان رسید.

موتور  4 سیلندر – خطی
حداکثر قدرت 110 اسب بخار در 5800 دور بر دقیقه
حداکثر گشتاور 156 نیوتن متر در 4250 دور بر دقیقه
حجم موتور 1800 سی سی
 تعداد سوپاپ 16
جعبه دنده 5 سرعته دستی
محور محرک دیفرانسیل جلو
شتاب ۰ تا ۱۰۰ 13 ثانیه
حداکثر سرعت 192 کیلومتر بر ساعت
 وزن خالص  1287 کیلوگرم
فاصله محورها 2970 میلی متر
ابعاد و نوع چرخ های جلو  عقب  –

سمند سورن

سمند سورن را می‌توان اولین فیس لیفت عمده خودروی ملی دانست که نخستین مرتبه در سال ۱۳۸۵ به حضور علاقه‌مندان و کارشناسان معرفی شد. تولید آن نیز در سال ۱۳۸۶ وارد فاز عملی شد. از لحاظ فنی سمند سورن تفاوت چندانی با مدل‌های معمولی ندارد و عمده تغییرات آن به تحول طراحی چراغ‌ها، جلو پنجره و سپر محدود می‌شود. در برخی از مدل‌های سمند سورن تفاوت‌هایی در کابین و داشبورد قابل مشاهده است. شرکت ایران خودرو از سال ۱۳۹۵ نسخه توربوشارژ این محصول را که مجهز به موتور ملی توربوشارژ بود را به دست مشتریان رساند.

مشخصات فنی سمند سورن

موتور 4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور 1650 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 115 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 159 نیوتن متر در 3500 دور در دقیقه
جعبه دنده 5 دنده دستی
شتاب 0 تا 100 12 ثانیه
حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت
وزن 1257 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4534 طول – 1944 عرض – 1460 ارتفاع
فاصله بین دو محور 2671 میلیمتر

مزایای نصب باطری توسط امداد باتری :

– نصب باطری فابریک : اگرچه ممکن است خودروی شما با یک باطری غیرفابریک هم روشن شود اما کارخانه سازنده، سیستم الکترونیکی خودرو را برای یک باتری سمند با مشخصات و ظرفیت خاص طراحی نموده است. بنابراین برای آسیب نرسیدن به خودرو ضروری است باطری فابریک خودروی خود را نصب نمایید؛ از سوی دیگر استفاده از باطری غیر فابریک باعث ابطال گارانتی خودروی شما خواهد شد. باطری های عرضه شده توسط امداد باتری دارای استاندارد کارخانه سازنده و مورد تایید نمایندگی های مجاز خودروی شما می باشند.

– گارانتی تعویض باطری نصب شده: باطری های نصب شده دارای گارانتی تعویض در سراسر کشور هستند. در هر نقطه از کشور و در ۲۴ ساعت شبانه روز، در محل شما، باطری نصب شده در صورتی که مشکل داشته باشد؛ تعویض خواهد شد.

– نصب باطری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی: کیفیت و کارایی یک باتری سمند تاریخ گذشته به مراتب کمتر از یک باطری تولید جدید می باشد.حتی هنگامی که باتری ماشین برای مدتی در فروشگاه‌ها و یا انبارها انباشته می‌شوند ممکن است قدرت خود را از دست بدهند. بنابراین باتری‌هایی را که در شش ماه اخیر تولید شده‌اند را انتخاب کنید. متاسفانه افرادی سودجو اقدام به واردات و فروش باطری های تاریخ گذشته با سریال تقلبی نموده اند. تمامی باطری های عرضه شده در امدادباتری تولید جدید بوده و سال ساخت در کارت گارانتی نیز درج می گردد.

– تعویض باطری توسط افراد متخصص و برخوردار از دانش فنی روز: تعویض باتری سمند توسط افراد فاقد دانش فنی ممکن است موجب وارد آمدن آسیب جدی به سیستم برقی خودرو شود. کارشناسان امدادباتری دوره های فنی و تخصصی برق و الکتریک خودرو را گذرانده اند فلذا با سیستم های برقی و الکترونیک خودروهای داخلی و خارجی کاملاً آشنایی و مهارت دارند به همین دلیل موارد ریز بسیار مهمی مانند نصب باتری مناسب شرایط آب و هوایی منطقه محل سکونت شما را در نظر می گیرند

 چرا خدمات امداد باتری

  • ارسال و نصب رایگان باتری سمند به صورت شبانه روزی در کمتر از یک ساعت
  • قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
  • تحویل داغی باتری فرسوده ، قیمت های اعلام شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری هم آمپر میباشد . در صورت نبود داغی باتری کهنه بابت هر آمپر کسری،  مبلغی به قیمت باتری سمند اضافه میگردد.
  • کنترل سلامت سیستم برق خودرو سمند  توسط کارشناسان اورژانس باتری به صورت رایگان
  • امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
  • خرید باتری اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
  • امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
  • امکان خرید در تمام  روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
  • نصب باتری مناسب برای سمند  و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو

 نشانه های خرابی باتری سمند  :

  • بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
  • ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
  • برق از پشت آمپر قطع شود.
  • خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
  • از عمر باتری  حدود 2 سال یا حدود ۴۰۰۰ کیلومتر گذشته است.
  • صدای استارت سمند تغيير پيدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
  • هنگام استارت زدن، خودرو صدای تق تق ویا یک تیک کوچک” می دهد.
  • برق پشت آمپر سمند وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
  • درب خودرو با ريموت باز نمی شود و  یا سیستم صوتی کار نکند.
  • با توجه به نشانگر روی باتری، نشانگر سلامت باتری تغيير رنگ داده است.
  • در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی سمند کم نور شده است.
  • شکل ظاهری باتری تغيير پيدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسيد نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.

خرید باتری سمند

 هنگامی که خودروی شما استارت نمی خورد نشان دهنده ی این می باشد که به احتمال زیاد عمر باتری سمند به پایان رسیده است و می بایست هرچه زودتر اقدام به خرید یک باتری جدید نمایید. از جمله مواردی که برای خرید آن باید در نظر بگیرید: تاریخ تولید، مدت زمان گارانتی و کیفیت و سلامت باتری سمند می باشد. هنگامی که خودروی شما به باتری جدید نیاز دارد و می خواهید به دنبال یک فروشگاه معتبر برای خرید باتری سمند بروید، همیشه از یک فروشنده با حجم بالا با موجودی تازه آن را خریداری کنید. شما نمی خواهید باتری ای که قبلاً بخش خوبی از عمر مفید خود را در قفسه های فروشگاه از دست داده است، بر روی خودروتان نصب کنید. همچنین به دنبال خرید باتری سمند با ضمانت تعویض بلند مدت باشید. باتری‌های باکیفیت در صورت بروز مشکل در این مدت، امکان تعویض رایگان را ارائه می‌کنند. بهترین گزینه برای شما خرید باتری سمند محصولات موجود در فروشگاه اورژانس باتری است، چرا که هم باتری با تاریخ تولید جدید به دستتان می رسد و هم از یک سال گارانتی تعویض رسمی بهره مند خواهید شد.

باتری سمند سورن و دمای هوا چه ارتباطی با یکدیگر دارند؟

شما به عنوان یک انسان که بدنتان از درصد بالایی آب تشکیل شده است، وقتی در یک روز فوق العاده گرم بیرون می روید، در معرض خطر کم آبی هستید. این موضوع در مورد باتری سمند سورن شما نیز صادق است، چرا که این باتری نیز همانند بدن شما از درصد بالایی آب تشکیل شده است و برای ادامه حرکت به مایعات متکی هستند. گرمای شدید تابستان می تواند منجر به تبخیر آب در محلول اسیدی باتری شما شود و در نتیجه باعث کاهش قدرت شروع به کار خودرو و طول عمر کوتاه تر باتری سمند شود. علاوه بر این، دمای سوزان نیز می‌تواند تاثیر زیادی بر روی باتری خودرو شما بگذارد. هنگامی که گرما افزایش می یابد و آب موجود در باتری سمند شما تبخیر می شود، سرعت خوردگی افزایش می یابد و لازم است بدانیدخوردگی یکی از دلایل اصلی تخلیه شارژ و خرابی باتری سمند سورن است.هوای سرد نیز همچون هوای بسیار گرم، می تواند منجر به بروز مشکلات متعدد در باتری ماشین شود. هوای سرد باعث سفت تر پشدن روغن موتور شود که فشار بیشتری به باتری سمند lx شما وارد می‌کند. برای مراقبت از باتری خودرو در برابر سرما و یا گرمای شدید می توانید از روکش نمدی موجود در بازار استفاده کنید. این روکش تا حدی از باتری خودرو شما مراقبت می کند و علاوه بر این، برای اطمینان خاطر بیشتر ماشین خود را در پارکینگ های مسقف و دور از سرما و گرمای شدید محافظت کنید و آن را در زیر نور آفتاب پارک نکنید.

چرا باتری سمند سورن من کمتر از 2 سال عمر داشت؟

اگر باتری سمند شما زودتر از موعد مقرر نیاز به تعویض پیدا کرده است باید به دنبال دلیل این اتفاق باشید و آن را رفع کنید. در بیشتر موارد برق دزدی در این امر مقصر است اما برای این که از این موضوع اطمینان حاصل کنید باید تست برق دزدی برای باتری خودرو انجام دهید. اتفاقات ساده مثل از یاد بردن خاموش کردن لامپ سقفی قبل از ترک کامل خودرو، به صورت مکرر و در بلند مدت، می تواند باتری سمند شما را با کاهش طول عمر مواجه کند.

چگونه از باتری سمند سورن ، باتری سمند lx نگهداری کنیم؟

باتری سمند سورن با اینکه یک قطعه مستطیل شکل سخت است، اما ظرافت های داخلی خود را هم دارد، به همین دلیل به نگهداری های صحیح نیاز دارد که شما می توانید با رعایت آنها، بهترین عملکرد را در طول عمر باتری ماشین مشاهده کنید. به عنوان مثال، باتری به وسیله کابل ها و سیم های مختلفی با قطعات دیگر خودرو مانند دینام در ارتباط است و این ارتباط می تواند می تواند به طور ناگهانی بر اثر ضربات قطع و یا ضعیف شود. بنابراین بهتر است نکاتی را در رابطه با نگهداری صحیح از باتری سمند lx بدانید تا بتوانید از این قطعه به درستی نگهداری کنید.

برای نگهداری صحیح از باتری سمند lx به نکات زیر توجه کنید:

نصب صحیح باتری سمند سورن : سعی کنید به هنگام تعویض باتری سمند سورن خود، نصب باتری را به یک کارشناسان نصب بسپارید تا خیالتان راحت باشد که باتری به درستی بر روی خودرو نصب شده است، زیرا اگر باتری به درستی بر روی خودرو نصب نشود، ممکن است دچار لغزش های شدید شود که این لغزش ها باعث ریزش سرب صفحات سرب کلسیم می شود و جالب است بدانید که طول عمر باتری سمند سورن، رابطه مستقیمی با ریزش سرب صفحات دارد، به این معنا که ریزش سرب صفحات باعث کاهش طول عمر باتری سمند سورن می شود.

انتخاب درست باتری سمند lx : باتری های خودرویی دارای قالب و ابعاد متفاوتی هستند که هر خودرو با توجه به ابعاد سینی باتری ای که دارد، یک باتری را در قالب خاص خود می پذیرد. به عنوان مثال باتری سمند lx ، باتری 66 آمپر در قالب D26 است که اگر شما از باتری دیگری در قالب متفاوت تهیه کنید و بر روی خودرو خود نصب کنید، باتری به سختی بر روی ماشین نصب می شود و زودتر از حد انتظار دچار خرابی می شود.

نشانه هایی که می گویند زمان تعویض باتری سمند رسیده است، کدام اند؟

موتور ماشینی که دارای راه اندازی کند است یا برای روشن شدن چندین بار تلاش می کند، نشانه واضح و بالقوه ای است که باتری سمند شما در آخر کار خود قرار دارد. دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است چراغ چک باتری خودرو شما روشن شود ، اما در بسیاری از موارد این داستان به مشکل در سیستم شارژ خودرو اشاره می کند.قاب باتری متورم و بد شکل که از نشانه های نیاز به تعویض باتری سمند است، معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که باتری سمند شما بیش از حد شارژ شده باشد یا در معرض دمای بالا قرار گرفته باشد. یک باتری با شکل عجیب یا متورم، نشانه مطمئنی از نیاز به تعویض است. نشت مایع باتری خودرو در صورت شارژ بیش از حد یا آسیب دیدگی باتری، به این معنی است که زمان تعویض باتری سمند فرا رسیده است.

مواردی که سبب ایجاد مشکل در باتری سمند خواهد شد؟

در اینجا مواردی که در باتری مشکل به وجود می آوردند ذکر می شود:

  1. اتصال کوتاه در سلول جداکننده بین صفحات مثبت و منفی به دلیل خرابی
  2. سلول یا سلول های اتصال کوتاه به دلیل تجمع مواد صفحه ریخته شده در زیر صفحات
  3. سولفاته شدن پس از استفاده طولانی مدت در حالت کم یا بدون شارژ
  4. خوردگی یا آسیب به پایانه های مثبت و منفی

چرا ماشین سمند من روشن نمی شود؟

دلایل زیادی برای روشن نشدن وسیله نقلیه وجود دارد. اگر مربوط به باتری سمند سورن باشد، استارت معمولاً موتور را نمی چرخاند. این علامت “کلیک، کلیک، کلیک” است که هنگام چرخاندن کلید می شنوید که حدود 10 ثانیه طول می کشد. ولتاژ باتری سمند LX و اطلاعات شارژ در مرکز اطلاعات راننده (DIC) همچنین می تواند شما را آگاه کند که دینام، باتری سمند سورن را به درستی شارژ نمی کند یا شل بودن باتری یا کابل استارت باعث ایجاد مشکل شده است.

باتری سمند سورن شما انرژی لازم برای راه اندازی موتور را تامین می کند و در مواقعی که موتور کار نمی کند و دینام غیر فعال است، انرژی مورد نیاز لوازم جانبی را تامین می کند. همچنین سرمای زمستان و گرمای تابستان می تواند بر سلامت باتری سمند تأثیر بگذارد و شما را به هنگام راه اندازی خودرو دچار مشکل کند.خرابی باتری سمند یکی از دلایل عدم راه اندازی موفق خودرو است اما همیشه روشن نشدن خودرو به دلیل وجود مشکل در عملکرد باتری نیست. این که خودرو شما برای راه اندازی دچار مشکل است، می تواند مربوط به وجود مشکل در استارت خودرو ، شمعک ها ، کمبود بنزین و … هم باشد. اگر به هر دلیلی مطمعن نیستید که این اتفاق به کدام دلیل پیش آمده است، می توانید به یک مکانیک مراجعه کنید و یا از یک کارشناس خبره درخواست کنید در مورد علت عدم راه اندازی خودرو شما نظر دهد. اگر تشخیص بر این بود که علت این اتفاق مربوط به باتری است و باید اقدام به خرید باتری جدید برای خودرو کنید، می توانید از بین محصولات با کیفیت اوربیتال سپاهان باتری، باتری مناسب خودرو را خریداری کنید و مشکل خود را حل کنید.

چه عواملی می توانند بر روی طول عمر باتری سمند تاثیرگذار باشند؟

1- اجازه ندهید کثیفی و آلودگی بر روی باتری سمند جمع شود چرا که می تواند منجر به جلوگیری از شارژ صحیح باتری سمند شود و از این طریق بر روی کاهش طول عمر باتری سمند تاثیرگذار باشد.

2- پایانه های باتری سمند به مرور زمان خورده می شوند، بنابراین لازم است پایانه ها را با کمک آب جوش تمیز کنید تا خوردگی ناشی از آلودگی کاهش یابد. حالا زمان آن است که از گریس بر روی سر باتری های باتری سمند استفاده کنید تا از بروز مجدد خوردگی بر روی باتری جلوگیری کنید.

چگونه از باتری سمند نگهداری کنیم؟

برای این که بتوانید باتری خودرو خود را در بهترین شرایط نگهداری کنید، نیاز است شارژ باتری سمند باید به طور مرتب چک شود و در صورت نیاز به شارژ مجدد، در اولین فرصت این کار انجام شود تا با مشکلات بزرگ تر مواجه نشوید. برای چک کردن میزان شارژ باتری خودرو ، باید از میزان ولتاژ آن آگاه باشید. برای این که ولتاژ یک باتری را اندازه گیری کنید، باید زمانی که خودرو خاموش است از مولتی متر استفاده کنید. یک باتری سمند سالم باید حد اقل 12.4 ولت، ولتاژ تولید کند. اگر ولتاژ باتری خودرو شما کمتر از این مقدار باشد، به این معناست که شارژ باتری تخلیه شده است. باتری های فرسوده نیز معمولا شارژ پذیری ندارند، بنابراین اگر باتری خودروی شما فرسوده شده باشد باید در اولین فرصت تعویض باتری را انجام دهید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *